Dutch Brickx Real Estate
Derde Oosterparkstraat 68 II


Mail: info@dutchbrickx.nl

Huren

Het zoeken naar een geschikte huurwoning vraagt om tijd en geduld. Wij van Dutch Brickx verhuren al meer dan 7 jaar met veel plezier. Dat wil zeggen: wij maken er een sport van om de juiste woning aan de juiste kandidaat te koppelen.

Met verstand van zaken en gevoel voor mensen.

Bij Dutch Brickx kunt u een woning uit eigen portefeuille of een makelaar huren.

Uit eigen portefeuille

Heeft u op onze site een geschikte woning gezien neem dan vrijblijvend contact met ons voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

Uiteraard kunt u zich ook gratis inschrijven. Dutch Brickx kent geen wachtlijsten. Passend nieuw aanbod ontvangt u aansluitend per mail.

Huur een Dutch Brickx makelaar

Heeft u zelf onvoldoende tijd om de zoektocht naar een geschikte woning uit te voeren? Of wilt u begeleiding van een ervaren verhuurmakelaar die uw belangen behartigt? Dutch Brickx biedt een adequate aanhuurbegeleiding. Onze servicegerichte makelaars beschikken over een relevant netwerk en hebben kennis van de regionale (ver)huurmarkt.

Voor zoekopdrachten combineert Dutch Brickx eigen aanbod met dat van andere makelaars. Wij behartigen hierbij de belangen van u als huurder.

Indien u als bedrijf of als particulier uw zoektocht naar een geschikte woning uitbesteedt aan Dutch Brickx ziet het proces er als volgt uit:

 • Kennismaking en opstellen van uw zoekprofiel. Dit kan plaatsvinden op een locatie naar wens: Kantoor van de makelaar, uw kantoor, hotel of Schiphol.
 • Uitzetten van uw zoekprofiel bij de makelaars binnen het netwerk van Ditch Brickx. Hierbij screenen wij de woning op de door u gestelde voorwaarden.
 • Plannen van een bezichtigingstour. Hierbij combineren wij ons aanbod met dat van de andere verhuurmakelaars.
 • Het bezichtigen van de woningen waarbij er tijd wordt gereserveerd om de woonomgeving te verkennen.
 • Evaluatie van bezichtigingen.
 • Het voeren van de onderhandeling op huurprijs en overige voorwaarden namens u waarbij wij uw belangen behartigen.
 • Opstellen van de huurovereenkomst of indien de verhuurder deze aanlevert controleren op juistheid in uw belang.
 • Begeleiden van de financiële afhandeling.
 • Begeleiden aansluiten van energie, water en internet/TV leverancier.
 • Tijdens de sleuteloverdracht toezien op juiste oplevering.
 • Het opstellen van een uitgebreid inventaris- en inspectierapport met bijbehorende digitale fotorapportage. Een kopie wordt na de oplevering digitaal naar u verzonden.
 • In ontvangst nemen van:
 1. Copy van een geldig legitimatiebewijs; Het originele exemplaar dienen wij in te zien.
 2. Bewijs van uw financiële draagkracht: In loondienst? Uw arbeidsovereenkomst, drie salarisstroken en/of een recente werkgeversverklaring. Als ondernemer? Recent en origineel uittreksel van de KvK en een originele accountantsverklaring
 3. Verklaring van uw huidige verhuurder indien u eerder heeft gehuurd.


Dutch Brickx brengt u thuis