Dutch Brickx Real Estate
Derde Oosterparkstraat 68 II


Mail: info@dutchbrickx.nl

Gratis Inschrijven

Onderaan deze pagina vindt u het inschrijfformulier. Door dit formulier in te vullen en te verzenden kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen. Hoe meer informatie wij van u verkrijgen, hoe duidelijker het beeld wordt van wat u zoekt. Wij nemen daarna contact met u op, om een afspraak te maken en de aanvraag nogmaals door te lopen.

Bij Dutch Brickx geloven wij er in dat er voor iedereen een passende woonruimte te vinden is, mocht dat nou toch niet mogelijk zijn dan is het fijn te weten dat wij werken volgens het “No cure, No pay” systeem. Indien u een zoekopdracht exclusief aan Dutch Brickx gunt en wij er niet in slagen om een woning voor u te vinden betaalt u dus ook niks.

Eventuele extra vragen kunt u altijd op het inschrijfformulier kwijt, maar u mag natuurlijk ook bellen als u dat fijner vindt, zie contact..

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid. EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/.”

Dutch Brickx brengt u thuis