Dutch Brickx Real Estate
Derde Oosterparkstraat 68 II


Mail: info@dutchbrickx.nl

Woonruimte huren

Het zoeken naar een geschikte huurwoning vraagt om tijd en geduld. De makelaars van Dutch Brickx verhuren al meer dan 7 jaar met veel plezier gestoffeerde en gemeubileerde woningen in de Randstad. Met veel plezier omdat wij er een sport van maken om de juiste woning aan de juiste kandidaat te koppelen.

En: Met verstand van zaken en gevoel voor mensen.

Bij Dutch Brickx kunt u een woning uit eigen portefeuille of een makelaar huren.

Uit eigen portefeuille

Heeft u op onze site een geschikte woning gezien neem dan vrijblijvend contact met ons voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

Uiteraard kunt u zich ook gratis inschrijven. Dutch Brickx kent geen wachtlijsten. Passend nieuw aanbod ontvangt u aansluitend per mail.

Huur een makelaar

Heeft u zelf onvoldoende tijd om de zoektocht naar een geschikte woning uit te voeren? Of wilt u begeleiding van een ervaren verhuurmakelaar die uw belangen behartigt? Dutch Brickx biedt een adequate aanhuurbegeleiding. Onze servicegerichte makelaars beschikken over een relevant netwerk en hebben kennis van de regionale (ver)huurmarkt.

Voor zoekopdrachten combineert Dutch Brickx eigen aanbod met dat van andere makelaars. Wij behartigen hierbij de belangen van u als huurder.

Klik hier voor meer informatie over de werkwijze van Dutch Brickx bij aanhuur.

Dutch Brickx brengt u thuis