Dutch Brickx Real Estate
Derde Oosterparkstraat 68 II


Mail: info@dutchbrickx.nl

Verhuren van woonruimte

Heeft u (tijdelijk) één woning te veel of een investeringspand beschikbaar? Dutch Brickx ontzorgt u graag bij de verhuur van uw pand.

De verhuur van uw woning vraagt om een professionele benadering. Kennis van het huurrecht en de markt gecombineerd met het juiste netwerk en een bij u passende makelaar, zijn een voorwaarde om tot een succesvolle verhuurbemiddeling te komen.

Dutch Brickx beschikt over regionaal georiënteerde makelaars en hebben in 7 jaar tijd een relevant netwerk opgebouwd van aanhurende partijen, zowel expats als landgenoten. Daarbij zijn wij zeer servicegericht en werken altijd in het belang van de verhuurder.

Onze makelaars besteden ruim de tijd om u te informeren over alle aspecten welke met de verhuur van uw woning te maken hebben. Wij adviseren u uiteraard over de wijze waarop uw woning het beste verhuurd kan worden en welke huurprijs passend is voor uw woning.De doelstelling van al onze makelaars is om u als verhuurder geheel te ontzorgen. Om die reden bieden wij ook beheerdiensten aan en kunt u met een gerust hart het gehele verhuur proces uitbesteden.

Is één van de volgende situaties voor u van toepassing?

  • U heeft een of meerdere investeringspanden
  • U bent een vertrekkende expat en wilt uw woning tijdelijk verhuren
  • U gaat op wereldreis en wilt uw woning niet onbewoond achterlaten
  • U gaat samenwonen maar wilt uw eigen woning (nog) niet verkopen, maar denkt aan verhuur van uw woning

Wilt u weten wat Dutch Brickx voor u kan betekenen? Wij maken graag een afspraak. Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen aansluitend contact met u op.

Dutch Brickx brengt u thuis